Nevíte kam do lázní? Zkuste Luhačovice!

Lázeňských domů je v dnešní době více než požehnaně, a tak vám dnes opět přinášíme tip na jeden zaručeně ověřený, do kterého jsme se vydali i my. A myslím si, že i mnozí z vás se nebudou divit, že jsme pro vás vybrali lázně, které se nachází v Pozlovicích.

 

Reklama

 

Možná ale někteří teď v hlavě tápou, kde že to vlastně Pozlovice vůbec jsou. Stačí ale napsat, že bychom je našli na mapě nedaleko Luhačovic a všem už bude jasné, že se bude jednat o kvalitní a jistě krásné lázně.

Přesněji dnes zavítáme do Lázeňského domu zvaného HUBERT. Ten se rozprostírá v malebné krajině právě již ve zmiňovaném okolí Lázní Luhačovic. K ubytování si můžete vybrat z více než 80 lůžek na dvoulůžkových pokojích s balkonem. A přepychovost vybavení je hned nasnadě, nejen že v pokoji máte vlastní koupelnu, WC, rádio, telefon, televizi a lednici, ale také Wi-Fi internetové připojení, takže můžete denně sledovat aktuality z vašeho domova.

Krom možnosti výborného stravování, se také můžete těšit na nepřeberné množství nabízených lázeňských a wellness procedur. V lázních Luhačovicích jich můžete využít opět velké kvantum. Ať už se ale budete chystat odpočinout nebo raději se pokocháte krásnou přírodou kolem či preferujete spíše posedávání v kavárnách, vinárnách či rovnou ve večerních klubech, pak věřte, že každý si najde to své pravé, co mu bude vyhovovat.

Pobyt v Luhačovicích si užijete po všech stránkách. Pokud tedy plánujete vyrazit na prodloužený víkend do lázní, pak se inspirujte naším tipem a vyražte právě tam. Zklamaní zaručeně nebudete.

 

 

Reklama