Revoluční metody v boji proti artróze

Bolest kloubů trápí nejednoho z nás. Ať už se jedná o mladší či starší ročníky nemoci si nevybírají. A právě bolest kloubů již dávno není jen výhradou seniorů. Jestli vás ale trápí klouby nebo máte v okolí někoho známého, pak se nechte inspirovat dnešním článkem, jak se právě bolesti kloubů ubránit.

Každý kdo měl s bolestí kloubů již, co dočinění moc dobře ví, jak je toto „onemocnění“ omezující a nepříjemné. Za takovou základní prevenci lze považovat – vhodnou obuv, pravidelné procházky a zdravý životní styl.

Reklama
Jenže co když už prevence nestačí?

Pokud už bolest kloubů se ale projevila, pak i tak s prevencí určitě začněte. Avšak na řadu by měla přijít také léčba:

Orthokin

Metoda zvaná Orthokin je vhodná při artróze prvního až třetího stupně. Ale pomůže vám také k lepší rekonvalescenci po úrazu, po operaci zánětu, nebo vám vyléčí váš dlouholetý tenisový loket, kterého se ne a ne zbavit.

Tato metoda je založena na odběru vlastní krve a sérum, které je odebrané právě ze vzorku dané krve se poté speciálně upraví a aplikuje pomocí injekce přímo do bolestivého kloubu. Nemusíte se však ničeho bát. Jedná se o běžný ambulantní zákrok. Pouze vám ráno odeberou krev a odpoledne si přijdete na první aplikaci injekcí. Jak strávíte zbytek dne je pak už jen a jen na vás. Vyvarovat byste se měli pouze větší fyzické námaze.

Kmenové buňky

Další revoluční metodou v boji proti bolesti kloubů jsou kmenové buňky. Ty mají schopnost se dělit a přeměnit se tak na jiný buněčný typ. Díky tomu se v tělu vytváří nové buňky, které opraví ty poškozené.

Tyto buňky se nacházejí všemožně v lidském těle, ať už mluvíme o kostní dřeni či tukové tkáni. Právě v jejich sebeobnovování a v opravení poškozených buněk tkví ten zázrak, který se úspěšně používá v léčbě artrózy a artritidy.

Pokud vás tedy trápí bolest kloubů. Bojujte s ní, dokud není ještě pozdě. A pokud patříte k těm šťastným, co se léčbou kloubů nemusí zabývat, pak určitě nezapomínejte na tu správnou prevenci, u které nikdy není pozdě.

 

Reklama