Grilovací sezóna začíná

Krásné počasí nám připomíná, že jaro už je tu, a tak pomalu ale jistě začneme trávit více času na našich zahrádkách. Ovšem nesmíme zapomenout, že po práci venku nám vždy vytráví, a pak na řadu přichází grilování.

 

 

Trend zahradního grilování je oblíbenějším čím dál tím více. Sluníčko, pohoda, dobré jídlo, co více si přát. Snad už jen dobrý gril a správný recept. Grilovat se dá maso hovězí, vepřové ale i kuřecí. Ti, kdo preferují raději lehčí jídlo, pak je tu pro ně varianta v podobě zeleniny a ti, kdo jsou spíše na sladší, mohou si ogrilovat i ovoce.

Vyměňte ale svůj starý gril a poohlédněte se po nějaké novince, kterých je na trhu více než dost. Na grilovanou zeleninu vám zajisté skvěle poslouží například grilovací pánve. Jednoduchou přípravu jídla na nich zvládnete jednak na otevřeném ohni, tak ale i na přenosném plynovém hořáku.

[vsw id=“-100C0W3rfA“ source=“youtube“ width=“425″ height=“344″ autoplay=“no“]

Pokud ale raději preferujete gril, pak vyzkoušejte Muurikka Smoker. V tomto malém elektrickém šikulovi můžete grilovat jak na zahradě,tak na balkoně či terase.

[vsw id=“uKpEOt26a0w“ source=“youtube“ width=“425″ height=“344″ autoplay=“no“]

Inspiraci na grilování a recepty k tomu najdete na facebookovém profilu Gril Muurikka.cz.

Reklama
SDÍLET