Privátní dovolená na Sardinii

Počasí si s námi hraje jako na houpačce. Chvíli nás naladí na vysedávání po kavárnách a procházkách parkem, den na to však už je jarní bunda málo a teploty na teploměru sotva přesahují 10 °C. Není tedy divu, že nejeden z nás se již vidí v teple na lehátku u moře. Proto s blížícím se létem, tu pro vás máme opět další tip, tentokrát v podobě Sardinie.

Reklama

Pokud byste se rozhodli strávit pár dní na tomto druhém největším ostrově ve Středozemním moři, museli byste se vydat na jihozápad Itálie. Smaragdové pobřeží Sardinie patří mezi luxusní oblast celého ostrova, najdete tam nejen nejznámější letovisko Porto Cervo. Není tedy divu, že Sardinie splňuje i ty nejnáročnější požadavky, které se vám namanou.

Krásná příroda, hornatá krajina, malebné vesničky, moře a pláže, ne nadarmo se říká, že právě díky jemnému písku na plážích Sardinie si budete připadat jako na Karibských ostrovech. Pokud si však nemůžete vybrat z nabídek cestovních kanceláří vaši dovolenou na Sardinii, pak zkuste cestovat s Exclusive Tours. Připraví vám nejen dovolenou na míru, podle vašich představ, ale také vám nabídne privátní cestování.

Nemusíte se bát, že by na vaši hlavu padla veškerá starost a od teď by organizování vaší dovolené bylo jen na vás. Prostřednictvím specializované společnosti nemusíte vybírat z předem určených turnusů, ale datum a délku pobytu si prostě určíte sami, tak jak to vyhovuje vám. Čím více požadavků si předem stanovíte, tím lépe vám bude letní dovolená na Sardinii, vyhovovat.

A nakonec pár základních informací

  • Díky tomu, že Itálie je součástí Evropské unie, pak vám na Sardinii postačí pouze platný cestovní pas nebo občanský průkaz.
  • Na Sardinii se domluvíte nejčastěji jejich úředním jazykem, co je italština.
  • Jak již bylo zmíněno, že Itálie je členským státem Evropské unie, tak i tu přijali euro, kterým zaplatíte právě i na Sardinii. Problémem však není ani placení platebními kartami.

 

Reklama