Mapa obchodů

Krize, nekrize. Před Vánocemi, po Vánocích. Víkend nebo v týdnu. Ano, ať je den jakýkoliv, ať je v kalendáři jakéhokoliv a ať situace v našich peněženkách je jakkoliv stresující, Češi stále obléhají obchodní centra útokem.

Reklama

Nákupy jsou prostě naše, a tak parkoviště díky nám nezejí u prodejen prázdnotou. Mnozí z nás dokonce podlehli kouzlu nakupování na tolik, že právě tento způsob trávení času, berou jako pravidelnou dávku sportu. Jenže jak se dnes vyznat v přehršle obchodních domů?

Často ani netušíme, zda naši oblíbenou značku v tom či onom „obchoďáku“ najdeme anebo naopak při představě, že bychom se vydali do nového námi zcela neznámého nákupního centra, je pro nás noční můrou.

Jenže to by nebyl internet, kdyby i v tomto případě pro nás neměl přehledný způsob všech obchodních center v České republice. Proto hledáte-li, kam vyrazit na nákup v Brně a nevíte, zda zavítat do vámi oblíbeného OC Velký Špalíček, Campus Square a nebo snad do všemi známé Galerie Vaňkovy v Brně? Pak si stačí projít www.mapaobchodu.cz a přehled všech obchodů máte na dosah.

Ať už jste z Prahy, Brna či Ostravy, tam všude najdete i obchodní centra pod stejným názvem. Cítíte-li se tedy dobře v Olympii v  Brně, Avion Shopping Parku v Brně a nebo úplně nejraději nakupujete ve Futurum v Brně, pak vězte, že pojedete-li do matičky Prahy či slezské Ostravy, pak i tam všude najdete „obchoďáky“ pod těmito názvy. A díky stránkám www.mapaobchodu.cz zjistíte nejen kde je hledat, ale také co v nich hledat.

Reklama