Nebaví vás seriály? Máme pro vás řešení

Jsou filmy, které jsme viděli jednou a už je nikdy vidět nechceme anebo jsou filmy, které jsme viděli jednou a zaručeně se k nim někdy v budoucnu ještě rádi vrátíme, ale jsou také filmy, které jsme viděli už stokrát a stokrát se máme v plánu na ně ještě podívat.

 

Reklama

Některé filmy nám prostě utkví v paměti, a i když známe jejich pasáže již nazpaměť, stále se u nich bavíme či pláčeme. Bohužel nám v dnešní době není nabízeno v televizi tolik filmů, kolik bychom si my přáli. S koncem léta jsme stále více a více bombardováni českými seriály, které často nemají konce.

Od osmi hodin se tedy na televizních stanicích jen stěží můžeme těšit na pěkný celovečerní film. Pokud už se zdárně vyhneme seriálům, pak nám zbývají ještě dnes tolik oblíbené „reality show“. A bohužel jinak to není ani u našich východních sousedů.

Proč tedy nemít v záloze pro dlouhé zimní večer, které nás brzy čekají, pěkné ať už oblíbené či nové filmy. Díky všemožným vymoženostem jako jsou DVD a pro mnohé již zastaralé VHS přehrávače, které nám ale stále dobře poslouží, se můžeme dívat na filmy na DVD dle našeho přání od rána do večera.

Máte rádi filmové trháky v podobě Zelené míle, Pána prstenů či Titanicu v 3D kvalitě? Anebo raději dáváte přednost českým klasikám jako je Hogo fogo Homolka, Jak básníci přicházejí o iluze, Na pytlácké stezce či Okresní přebor, který jistě za pár let bude také považován za klasiku. Ať už preferujete to či ono, výběr je zcela na vás.

A nemusíte pro film na DVD zrovna do často již zrušených videopůjčoven. Díky moderní době si lze vaše oblíbené filmy či rovnou i celé řady legendární či nových seriálu zakoupit na internetu. A jeden tip tu máme dnes i pro vás. Zapátrali jsme a zjistili, že na první místě v soutěži shop roku – mezi obchody s filmy se umístil FilmNaDVD.cz.

Reklama